Applied ML Engineering Workshop
Friday, March 29, 2019 - 1:00 PM to 5:00 PM - HERE Technologies
On Friday, March 29, Chicago ML and HERE Technologies are hosting a half day workshop on ML applied engineering. The half day is structured around four topics:
- Identifying and communicating value to stake holders
- ML model selection and training strategies
- Automation and reproducibility
- Deployment and production
Each topic is covered by one or more short presentations by experts followed by a panel discussion. Audience members participate through a question and answer session.
The purpose of the workshop is to share knowledge and experience within the community and to define an ongoing set of problems for further work.
If you would like to participate in the workshop as a presenter, please contact Garrett Smith <email@example.com>.
What to expect
The workshop covers essential topics in machine learning that you can apply to your work as a machine learning engineer or researcher. Presenters are experts in their field and share openly about their successes and failures so that we collectively advance our knowledge. Importantly, you meet others doing similar work and build outstanding professional and social connections!
|01:00 PM||01:15 PM||15 min||Opening remarks|
|01:15 PM||01:55 PM||40 min||Session 1: Identifying and communicating value to stakeholders|
|01:55 PM||02:35 PM||40 min||Session 2: ML model selection and training strategies|
|02:35 PM||02:50 PM||15 min||Break|
|02:50 PM||03:30 PM||40 min||Session 3: Automation and reproducibility|
|03:30 PM||04:10 PM||40 min||Session 4: Deployment and production|
|04:10 PM||04:50 PM||40 min||Break-out working session|
|04:50 PM||05:00 PM||10 min||Closing remarks|
Each session consists of a series of short presentations followed by a panel discussion with audience participation through Q&A.
|Michelangelo D’Agostino||ShopRunner||Senior Director of Data Science|
|Ilya Barshai||Data Cowboys||Data Scientist|
|Xiang Ma||HERE Technologies||Manager of Engineering|
|Garrett Smith||Guild AI||ML Engineer|
Thanks to HERE Technologies and Xiang Ma their amazing hospitality in hosting the event!
Thanks to Rida Iqbal for help with audience participation and logistics!
Thanks to the panel members for their contributions!
Register for this event